Sağlık Bilimleri Fakültesi
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Hemşirelik Bölümü
22/05/2024 13:21:19 - 22/05/2024 13:21:19 - 541 Okunma

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi koordinatörlüğünde, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri için “Mezun Kürsüsü Mayıs 2024” etkinliği düzenlendi.

13 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen etkinliğe 2020 yılı mezunu olan ve Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi’nde hemşire olarak çalışan Hacer ULUIŞIK ile 2021 yılı mezunu olan ve Silivri Devlet Hastanesi’nde Palyatif Bakım Servis hemşiresi ve Nutrisyon hemşiresi olarak çalışan Melis Deniz ALTAN öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizle buluştu.

Moderatörlüğünü  Öğr. Gör. Ebru DERELİ ve Arş. Gör. Gülçin İŞCAN ATAŞEN’ in üstlendiği programda mezunlarımız; mezuniyet sonrası kariyer basamakları ve çalışma hayatlarındaki tecrübelerinden ve devam eden lisansüstü eğitim süreçlerinden bahsederek değerli paylaşımlarda bulundu. Öğrencilerimizden ve akademik personelden gelen soruları dikkatle cevaplayan katılımcılarımızla ilgi gören bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlik programı teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

MEZUN KÜRSÜSÜ

Facebook Twitter Google Plus
Mezun Kürsüsü Mayıs 2024
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.