2023 Aralık Mezun Kürsüsü

20/12/2023 15:26:22 - 20/12/2023 15:26:22 - 298 Okunma

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi koordinatörlüğünde, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri için “Mezun Kürsüsü Aralık 2023” etkinliği düzenlendi.

20 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilen etkinliğe 2013 yılı mezunu olan ve Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 3. Basamak Yoğun Bakım Ünitesi’nde sorumlu hemşire olarak çalışan Berna ÇALIK ile 2021 yılı mezunu olan ve Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Koroner Yoğun Bakım Ünitesi’nde sorumlu hemşire olarak çalışan Bayram GEZER öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizle buluştu.

Moderatörlüğünü  Öğr. Gör. Hülya ARIKAN ve Arş. Gör. Gülçin İŞCAN ATAŞEN’ in üstlendiği programda mezunlarımız; mezuniyet sonrası kariyer basamakları ve çalışma hayatlarındaki tecrübeleri hakkında değerli paylaşımlarda bulundu. Öğrencilerimizden ve akademik personelden gelen soruları dikkatle cevaplayan katılımcılarımızla sonlandırıldı. ilgi gören bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlik programı teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

mezunkürsüsü

2023 Aralık Mezun Kürsüsü