Klinik Sorumlu Hemşirelere Yönelik Bilgilendirme Toplantisi Düzenlenlendi

09/10/2023 12:17:03 - 09/10/2023 12:17:03 - 267 Okunma

5 Ekim 2023 Perşembe günü saat 14.00’da Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünde uygulamalı dersi olan öğretim üyeleri/öğretim görevlileri ile Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan klinik sorumlu hemşireleri ile bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve eğitim hemşireleri de katılmıştır. Yapılan toplantıda hemşirelik bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında ilk defa uygulanmaya başlanılacak olan hemşirelikte alan uygulaması süreci ile ilgili bilgilendirme yapılmış ve hemşirelik bölümü program yeterlilikleri paylaşılmıştır. Toplantı uygulamaya yönelik görüş ve öneriler ile sonlanmıştır.

TOPLANTI

KLİNİK SORUMLU HEMŞİRELERE YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENLENDİ