Mezun Kürsüsü 2023 Mayis - Hemşirelik Bölümü Mezun - Öğrenci Buluşmasi

25/05/2023 13:18:12 - 25/05/2023 13:18:12 - 313 Okunma

Mezun Kürsüsü Mayıs 2023 etkinlikleri kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü olarak 2020 mezunu olan ve Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ameliyathane Hemşiresi olarak çalışan Ayşe ŞAHİN ile 2021 yılı bölüm birinciliği ile mezun olan ve Dr. Siyami Ersek Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesinde Kardiyovasküler Cerrahi Yoğun Bakım Hemşiresi olarak çalışan Şule GÜNGÖR, 22 Mayıs 2023 tarihinde öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizle buluştu.

Moderatörlüğünü  Öğr. Gör. Ebru DERELİ ve Arş. Gör. Gülçin İŞCAN ATAŞEN’ in üstlendiği programda mezunlarımız; Ameliyathane Hemşireliği ve KVC Yoğun Bakım Hemşireliği ile ilgili güncel bilgiler vererek, çalışma alanları, öğrencilik ve çalışma hayatı ile ilgili tecrübeleri hakkında paylaşımlarda bulundu. Sunum sonunda öğrencilerden ve akademik personelden gelen sorular mezunlarımız tarafından yanıtlandı ve program teşekkür belgesi takdimi ile sonlandırıldı.

mezunkürsüsü2023

Hemşirelik Mezun Kürsüsü 1