17/05/2023 10:05:53 - 17/05/2023 10:05:53 - 504 Okunma

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 12-18 Mayıs 2023 yılı hemşirelik haftası kapsamında 16 Mayıs 2023 tarihinde Hemşirelik Semineri gerçekleştirilmiştir. Programa, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri katılmıştır. Hemşirelik Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özlem ÖZDEMİR’in oturum başkanlığı yaptığı programda Prof. Dr. Merlinda ALUŞ TOKAT “Kariyer Planlamada Kurslar, Sertifikalar ve Kongreler” ve Emekli Öğr. Gör. Neşe ALPARSLAN “Dünden Bugüne Hemşirelik” başlıklı sunumları gerçekleştirmişlerdir.

Etkinliği planlayan sayın Dr. Öğr. Üyesi Özlem ÖZDEMİR’e, seminerin moderatörlüğünü yapan sayın Araş. Gör. İbrahim KİYAT’a değerli katkılarıyla sunumlarını gerçekleştiren konuşmacılara ve etkinliğe katılan değerli öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.